Изпълнители и инструктори

Marcelo & Belen

Аржентина

Марсело и Белен са от Аржентина и се срещат през 2015 г. в балетен клас. Марсело Алкараз танцува и се състезава в салса и бачата в продължение на 15 години. Още с първото им участие в регионаления конкурс в Буенос Айрес печелят първо място. Същата година те стават и южноамерикански шампиони на състезанието Bachata Stars Competition,което им дава право да се състезават на световните финали в Испания, където заемат 4-то място. Същата година те се състезават в World Latin Dance Cup в Маями (САЩ) в категория "Bachata Cabaret" и заемат 7-мо място.

През февруари 2016 г. те са поканени на шампионата World Bachata Masters, в който се класират на 8-мо място. Юни месец същата година те печелят  второто място в World Bachata Open, в Албасете, Испания. Те отново се състезават в Световната купа по латино танци в Маями, като този път печелят 2-ро място в Bachata Dominicana Cabaret и 3-то място вBachata Sensual Cabaret.

Призовите им класирания във всички тези състезания им позволяват да отидат отново през февруари 2017 г. на World Bachata Masters, най-важното състезание от всички, в което те стават шампиони, спечелвайки 1-во място. През 2017 г. те станаха и шампиони на състезанието World Bachata Open и World Bachata Fusion. През февруари тази година 2018 г. те спечелиха 2-ро място в Masters World Bachata.