Изпълнители и инструктори

Tania Cannarsa

Шри Ланка

Родена в Шри Ланка, отгледана в Италия, Таня Канарса е страхотна звезда в света на салсата, известна с естествената си грациозност и специалист в стил мамбо! Нейните движения отразяват единството на техническите умения и уличния стил, традицията и инстинкта, истинската елегантност и показват красотата на танците.

Таня започва да учи танци, когато е само на 10 години. Стартира с класически балет, а в последствие добавя джаз и лирикъл към уменията си. Талантът и се проявява в различните стилове танци, като това я прави уникален за салса света артист!

Следващите пет години от живота си трупа сценичен опит и умения в известната група „Latin Black”.

След това Таня продължава своето развитие в групата на Марко Берета "Flamboyant Dancers", с която постепенно навлиза в Ню Йорк стила салса. Скоро Таня започва кариерата си като професионална танцьорка със своя партньор Джонатан Сомоса, а след това се присъединява към танцьорите на “Latin soul” на Адолфо Индакочея.

През 2018г. Таня продължава своята кариера с нейния съпруг Чарли Гарсия,като формират една от изгряващите и най-търсени двойки в салса света.